Национали с видео послание към медиците у нас, включиха се от Локо и Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:35 / 31.03.2020
2155
Футболисти, треньори и членове на административните щабове на различните национални формации на България записаха специално видео съобщение към всички лекари и медицински лица, грижещи се за здравето на населението по време на епидемията от COVID-19. В клипа участие вземат точно 60 представители на българското футболно семейство, а посланието е едно: "Благодарим ви за огромните усилия!“

В клупа участват по няколко представители на пловдивските клубове Локомотив и Ботев. От "черно-белите" във видеото се включват капитанът Димитър Илиев и вратарят Мартин Луков. Женският Локомотив пък е представен от нападателката Александра Янева. От "канарите" участват Тодор Неделев и Иван Бандаловски, както и преминалият в Хайдук Кристиан Димитров.

"В момент, в който футболът е на заден план, бих желал да отправя специално послание от името на българските национални отбори и да благодаря на лекарите и медицинските лица, които правят невъзможното и рискуват собственото си здраве, за да се грижат за нашето. Благодарности и аплодисменти за всички вас“, заявява селекционерът на България "А“ Георги Дерменджиев.

Колегата му от младежкия национален тим Александър Димитров добавя: "Вие сте хората, които ще ни върнат нормалния живот и футбола, без който не можем. Сега вие сте отбора, а ние сме вашите фенове! Респект и благодарности!“

"Моля, останете си вкъщи и спазвайте инструкциите на оперативния щаб. Стриктната хигиена и социалната изолация са особено важни! Подкрепете българските медици, за да можем заедно да преборим заразата“, призовава лекарят на мъжкия национален отбор д-р Бисер Бочев.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).