Запознайте се с Чоки - хамстера на либерото на Марица Славена Никова

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:33 / 31.03.2020
2886
Официалният сайт на волейболен клуб Марица (Пловдив) стартира любопитна рубрика - представяне на домашните любимци на шампионките. Първа в поредицата е либерото Славена Никова, чийто домашен любимец е хамстер на име Чоки.

"Имам го вече от година и половина. Не е от този вид домашни любимци, с които можеш да си играеш или да те посрещнат на вратата, но е изключително сладък и много му се радвам. Мисля, че любимото му занимание е да се разхожда в прозрачната си сфера“, разказва Славена за Чоки.

"Имам две доста забавни случки с него и двете са свързани с бягство. Веднъж си стоях в стаята и случайно го забелязах да се разхожда около мен. Впоследствие разбрах, че се е научил сам да си отваря вратичката на клетката. Съвсем скоро сферата се беше разглобила докато се разхождаше и не можахме да намерим беглеца около 10-15 минути.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 18
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).