Вратарят на Локо: Засега няма намаляване на заплатите ни, но сме готови на компромис

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
20:41 / 26.03.2020
3511
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е гарантирал, че на този етап няма да намалява заплатите на футболистите въпреки кризисната ситуация в страната в момента. Това разкри вратарят на черно-белите Мартин Луков.

"Имаме уверението на г-н Крушарски, че засега ще се справим със ситуацията. Няма да е проблем обаче да направим компромис, ако се наложи. Някакъв временен вариант, докато се успокоят нещата. Все пак трябва да отбележим и че в нашия клуб няма скъпоплатени футболисти като в други отбори, които да вземат хиляди евро. Възнагражденията на всички при нас са почти изравнени. Ако се наложи намаляване, няма да е проблем да се разберем с г-н Крушарски", каза Мартин Луков пред Спортал.

Вратарят коментира и варианта за прекратяване на шампионата и запазването на класирането в сегашния му вариант:

"Ние нямаме избор. Каквото се реши - това ще е. Нашият клуб ще е облагодетелстван, ако е така, с оглед на позицията, която заемаме. Вярвам, че дори и първенството да се доиграе, то ние имаме сили да се борим за това, което искаме, а именно - място в евротурнирите", допълни Мартин Луков.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).