Атанас Узунов: Нещата със стадионите на Ботев и Локо са замразени! Сега въпросът е да се спаси нацията!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
18:09 / 26.03.2020
8750
Бившият международен съдия №1 в България Атанас Узунов, който е общински съветник от ГЕРБ, коментира ситуацията със строежите на двата стадиона в града - "Христо Ботев" и "Локомотив". Както е известно, държавата отпусна общо 37 милиона лева за съоръженията, а вчера от Сдружение ПФК Ботев зададоха два въпроса на кмета Здравко Димитров по темата.

"Нещата са замразени. Мисля, че в момента светът се променя и въобще не му е до спорта. Въпросът е да се спаси нацията, колкото се може по-бързо", заяви Атанас Узунов пред "Тема спорт".

Ето какво каза той и за евентуалното подновяване на първенството в страната:

"Чакаме и ще видим какво ще стане. Никой не може да гадае какво ще се случи. Каквото и да предполагаме, жестоко се лъжем. Мисля, че решенията на УЕФА в крайна сметка ще изиграят крайна и важна роля. Големите футболни нации също са в неведение затова как ще завършат първенствата си и дали това въобще ще се случи. А що се отнася до Локомотив Пловдив, там има хора, които да коментират тези неща".


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).