Ботев потвърди новината на Plovdiv24.bg за Никола Илиев и Аякс

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:42 / 21.03.2020
4089
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов потвърди ексклузивната новина на Plovdiv24.bg от преди повече от месец, че талантът Никола Илиев сам е отказал трансфер в европейския гранд Аякс (Амстердам). Още тогава нашата медия разкри, че нидерландският клуб е предложил договор на 15-годишния нападател, но той, родителите му и неговият мениджър са отхвърлили офертата.

"Да, бяхме с Никола и неговия мениджър в Амстердам за три дни. Разгледахме школата на Аякс и тренировъчната база. Коко Илиев и неговият мениджър обаче сметнаха, че Аякс не е точното място за неговото развитие. Момчето има право да си избира, това си е напълно нормално", заяви Караславов пред Спортал.

Бившият централен защитник допълни, че ръководството на Ботев има намерение да предложи професионален договор на Никола Илиев. Младокът ще навърши 16 години на 6 юни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).