Милиев пред завръщане на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:57 / 08.06.2009
3684
Защитникът на Локомотив Пловдив Йордан Милиев може да се върне на Лаута, научи Plovdiv24.bg. Талантливият централен бранител е в Левски от зимата, но така и не получи шанс да се наложи в първия състав. Едва ли обаче ще бъде осъществен трансфер със закупуване на правата на футболиста, тъй като Галя Топалова вече обяви, че няма да дава пари за нови играчи. За сметка на това Милиев може да акостира на Лаута като преотстъпен. В договорите на играчите обикновено има клауза, че не може да бъде даван под наем една година след подписване на нов контракт. Това обаче може да бъде заобиколено, ако двете ръководства - на Левски и Локо Пловдив - се разберат за правата на играча и точният му статут.

Милиев е второто име спрягано за лятна селекция на "Лаута". Другото за което Plovdiv24.bg вече писа е Ванчо Траянов. Халфът напуска бургаския Черноморец като свободен агент и ще си търси отбор в чужбина, но заяви, че ако не успее да си намери ще говори с ръководството на Локо да заиграе на "Лаута" от есента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).