Кметът: Проектът за стадиона на Ботев трябва да се доработи, няма яснота за търговските площи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
17:02 / 12.03.2020
8092
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е предупредил шефовете на Ботев и Локомотив, че вкарат ли веднъж проектите за двата стадиона в общината, те повече няма да могат да бъдат променяни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Градоначалникът призна, че проектът за стадион "Христо Ботев“ трябва да се доработи и че все още няма яснота дали от него ще бъдат извадени търговските площи.

Ето какво каза Зико пред камерата на Plovdiv24.bg:

От ръководствата на Ботев и Локомотив зависи кога ще стартираме поръчките за предстоящите ремонти на стадионите. Предупредил съм ги. Трябва да си вкарат проектите. За стадион "Христо Ботев“ трябва да се доработи. Какъвто влезе проектът в Общината – това ще е. После няма да може да се променя. Така че добре трябва да си направят заданието. Има вече нови изисквания за стадионите.

В проекта са стадион "Ботев“ действително има и търговски площи. Ще видим дали тези търговски площи ще бъдат извадени от него или ще останат.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Димитров по темата!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).