Венци Стефанов: Съдията не даде чист червен картон за Ботев (Пд), а след това спести и дузпа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
14:49 / 12.03.2020
6177
Шефът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че президентът на БФС Михаил Касабов е наредил на председателя на съдийската комисия Костадин Стоичков да смени главния съдия за предстоящия мач срещу Царско село. Според ексцентричният президент на "белите" поръчката идва от собственика на "царете" Стойне Манолов.

Стефанов се върна и на мача на Славия срещу Ботев (Пд), спечелен с 2:1, в който неговият тим е бил ощетен от съдийската бригада.

"Такова нещо досега не се е случвало в българското първенство! Този мач е от "уникално" значение явно. Аз не правя никакви проблеми, че трябва да играем на стадион без лиценз. Ако Михаил Касабов държи на тези неща, не трябва да допуска на този стадион да се играят мачове. Кой ще потърси сметка на този временно изпълняващ длъжността президент - докога ще своеволничи и докога по този безпардонен начин ще подкрепя своите приятели?!"

"Когато се чухме с Касабов ми каза: "Това е мое решение, аз съм го решил, аз имам съмнение". Казах му, че ме шашва. Той призна, че той го е решил. Казах му: "А имаше ли съмнение на мача с Ботев (Пловдив), когато съдията не даде чист червен картон и спести чиста дузпа за Славия". Отговори отрицателно", заяви Венци Стефанов, цитиран от Спортал.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).