Чехи харесаха Тодор Тодоров от Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 08.06.2009
829
Чешкият Бохемия е поканил на проби нападателя на Марица Тодор Тодоров. 23-годишният футболист ще замине за Прага веднага след приключването на първенството в Източната "Б" група. Тимът от Прага започва лятната си подготовка на 17 юни, а Тодоров ще бъде тестван от завършилия на 13-о място в местното първенство тим за около месец.

- Наистина от Чехия поканиха Тодор Тодоров. Той ще замине на проби веднага след първенството - потвърди президентът на Марица Рангел Берберов.

Чешкият клуб преди време е поискал дискове с мачове на нападателя, а техен представител е присъствал и на двубой на Марица през пролетта. Миналата година Бохемия пробва други двама футболисти на Марица. Това бяха нападателят Емил Стоев-Бадема и защитникът Иван Димов, но те не приеха предложението на чешкия тим първо да се обиграват 6 месеца в дублиращия им отбор.

Днес Марица гостува на Черноморец (Бч) в мача си на сезона. Двата тима са преки конкуренти в борбата за оставане в групата, като победа на пловдивчани ще ги спаси.

- Апелирам за феърплей. Нека по-добрият на терена спечели и да заслужи мястото си в групата - каза още Берберов.
Вчера жълто-сините отпътуваха на режим в курортното градче Кранево.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).