Кметът: Не знам дали 25 милиона ще стигнат за довършването на "Колежа"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (40)
12:24 / 04.03.2020
15914
Отпуснатите от държавата 37 милиона лева за стадионите на Ботев и Локомотив ще бъдат гласувани на предстоящата общинска сесия на 12 март, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новината потвърди кметът на града Здравко Димитров, който вече прие от делегация на ПФК Ботев цялата документация около проекта за "Колежа".

Днес следобед градоначалникът ще има среща и с ръководството на Локомотив, което също трябва да представи проект за предстоящите ремонти на стадиона.

"Днес чакам Локомотив, те казват, че имат готов проект. Аз и екипът ми ще направим всичко възможно, за да стартират проектите по най-бързия начин. Имаше излишно напрежение, което се оказа, че не е било необходимо, но някои хора така са преценили. Аз не знам дали ще стигнат парите за стадион "Христо Ботев", но ви гарантирам, че за всеки един лев ще държа отговорност. Има стари количествено-стойностни сметки и сега чакам да ги актуализират. Не мога да гадая", каза Димитров пред камерата на Plovdiv24.bg.

По информация на нашата медия, ако се строи изцяло по обновения проект на архитект Савов, отпуснатите 25 милиона лева със сигурност няма да са достатъчни за цялостното довършване на съоръжението. В най-оптимистичния вариант ще са необходими още минимум 5 млн. лева.

Гледайте в прикаченото видео какво каза кметът по темата!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).