Бруно: Имаме много болни и контузени, трябваше да жонглирам със ситуацията

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:31 / 03.03.2020
3068
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че е трябвало да прави спешни рокади в състава си заради многото контузени и болни футболисти. Босненският специалист честити празника на всички българи, а след това направи подробен коментар на играта на своя тим при победата с 2:0 над ЦСКА 1948, която класира Локомотив на полуфинал за Купата на страната.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя на Лаута:

Първо, от сърце честитя националния празник на всички българи. Имахме големи проблеми в състава с контузени и болни. Даже Акинсола и Салинас играха с грип, но те сами настояха да излязат и да изкарат мача. Контролирахме двубоя през цялото време, а след червения картон вече стана още по-лесно.

Това, което казах на Алмейда и Томашевич да правят като дефанзивни халфове, те си свършиха чудесно работата. Доволен съм и от двамата. Имахме необходимата агресия, просто трябваше да си вкараме положенията. Щях да се радвам, ако вместо двете греди Лукас Масоеро бе отбелязал.

Ако намяхме болни и контузени, щеше да ми е по-лесно. Пак трябваше да жонглирам със ситуацията. Всеки път преди мач казвам, че за клуба е много важно да стигне колкото може по-далеч в турнира, но сме концентрирани, както за купата, така и за първенството. Срещу Витоша Бистрица ни очаква най-трудния мач. Ще искам сериозно отношение към двубоя, както днес.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).