Многоетажен паркинг за 200 коли допълва проекта за "Колежа"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
16:40 / 02.03.2020
7837
Представители на ПФК "Ботев“ внесоха днес в Общината проектна документация за стадион "Христо Ботев“. Ангел Палийски, Асен Караславов и архитектът Георги Савов депозираха три кашона с документация и запознаха кмета Здравко Димитров с идеите си. На срещата присъстваха още Главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов и заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

"Допълваме проекта с многоетажен паркинг за близо 200 автомобила, който ще бъде изграден в един от общинските терени на изток от стадиона, на ул. "Варшава“, заяви кметът Здравко Димитров. Паркингът ще обслужва зрителите за мачовете на стадиона, а през останалото време ще работи като общински, както е сега на Колодрума.

На срещата беше взето решение някои части от проекта да се осъвременят.

"Община Пловдив ще пусне обществена поръчка за избор на изпълнител веднага, след като й бъде представен окончателният вариант на проект за строеж на стадион "Христо Ботев“, подчерта арх. Ахрянов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).