Нищо не е забравено! Феновете на Ботев с много остра позиция срещу Палийски!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:25 / 28.02.2020
5330
Абсолютно всички фракции сред феновете на Ботев (Пд) - Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, излязоха с много остра позиция срещу бившия шеф в клуба Ангел Палийски.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти, скъпи приятели,

Отново е време да защитим интересите на любимия ни "Ботев“ Пловдив, да направим всичко по силите си, за да стане той нормален клуб, да се върне у дома - на стадион "Христо Ботев“ и с действията си да гарантираме запазването му като общинска собственост и ползването му от вековния ни клуб. Ако бъдем обединени, силни и настоятелни, това ще се случи.

Отново обаче около съдбините на клуба и "Колежа“ се появява фигурата на вечния спасител. Човекът, дал безброй обещания на изстрадалите фенове, всички до едно неизпълнени, за да се настани в любимия ни клуб, след като беше изгонен от предишния собственик. Участникът в разпределянето на търговските площи на стадиона между шепа хора. Идеологът на скритата приватизация, на развалянето на концесията и преминаването на стадиона и съседни общински имоти в частни (и неговите) ръце, човекът, който, като Изпълнителен директор на ПФК “Ботев“ АД поиска разваляне на концесията още на 24.10.2016 год. с официално писмо до Община Пловдив, с идея за заграбването на терена чрез закупуването му от частна фирма.

Време е да му напомним, че е нежелан и да му заявим, че отдавна не вярваме на празни обещания и откровенни лъжи.

Време е да му напомним какво е нашето отношение към него изразено още на 23.07.2018 г. с изрична позиция на организираните привърженици:

"Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!

Всички помним, как бяхте избран от Сдружение "ПФК Ботев“ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.

Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на "Ботев“ Пловдив. А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.

Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на "Ботев“ Пловдив!

Затова ние, Сдружение ПФК "Ботев“ , "Клуб на привържениците на "Ботев“ Пловдив и Обединени фракции "Бултрас“ настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба. Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от "Ботев“ Пловдив“.

Г-н Палийски, позицията ни, не се е променила. Не се намесвайте в делата на "Ботев“ Пловдив, отивайте си!

Колкото да се напъвате да чистите името си с изявления на политици и на Вашите лакеи, за нас Вие сте персона нон грата!

Бъдещето на любимия ни "Ботев“ Пловдив няма цена и никой никога няма да ни купи!

Само "Ботев“!

Сдружение ПФК "Ботев“

Клуб на привържениците на "Ботев“ Пловдив

Обединени фракции "BULTRAS"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).