Извънредно изявление на собственика на ПФК Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
12:24 / 28.02.2020
13005
Собственикът на ПФК Ботев Георги Самуилов направи официално изявление, след като правителството отпусна 25 милиона лева за довършването на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува изявлението на Самуилов без редакторска намеса:

От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти - стадион "Христо Ботев“.

Изказвам своите благодарности и към кмета на град Пловдив – г-н Здравко Димитров, за положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.

Отправям покана към "жълто-черната“ общественост в съботния ден от 11:00ч. за среща с приемиера на Република България - г-н Бойко Борисов, която ще се състои в нашия дом – стадион "Христо Ботев“.

С уважение,

Георги Самуилов


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).