Вижте как легенди на Локо и Ботев гледаха в САЩ дербито на Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:17 / 17.02.2020
6357
Легендите на пловдивските Локомотив и Ботев от 80-те и 90-те години Стефан Драганов - Чоната и Борис Хвойнев за пореден път демонстрираха приятелските си отношения. Двамата бивши нападатели отново се събраха заедно на една маса в САЩ. Този път, за да гледат по телевизията 110-ото дерби на Пловдив, видя Plovdiv24.bg.

Компанията допълваше синът на Хвойнев - Тодор, както и друг пловдивчанин - Светослав Станков.

Чоната беше с юбилейна тениска на Локо от спечелването на историческата първа Купа на България миналата година, докато баща и син Хвойневи логично бяха с шал, знаме и екип на любимия им Ботев.

"И Вълкът (Локото) сит и Агнето (Ботев) цяло", написа Стефан Драганов към публикуваните снимки след края на пловдивското дерби, завършило 0:0!

Така те подкрепиха идеята на собственика на Локомотив Христо Крушарски, който каза след вчерашния мач, че феновете на двата тима трябва да поркат заедно, а не да се бият.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че двамата от дълги години живеят в Балтимор, щата Мериленд.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).