Капитанът на Локо: Съдията най-много се радва на резултата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
17:14 / 16.02.2020
3450
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе определен за най-добър футболист в градското дерби срещу Ботев, завършило 0:0 в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Футболист №1 на България за 2019 година обаче призна, че не заслужава наградата от дербито, тъй като е имало по-добри негови съотборници.

Ето какво каза Илиев след края на двубоя:

Не съм съгласен с тази награда. Чувствам се длъжник на моя отбор. Имаше други фактори, които повлияха. Съдията може би най-много се радва на този хикс. И тримата ни защитници изиграха силен мач и допуснаха само едно положение за противника. Качеството бе много по-ниско от това, което феновете заслужават.

Една ситуация ми е пред очите - не мога да асимилирам как може да се свири такъв фаул на Анте Аралица, когато излизаше сам срещу вратаря. Не ни достигна търпение във фаза атака. Надявам се с всеки следващ мач да възвръщаме облика си от есенния полусезон. Времето ще покаже как ще бъдат заместени напусналите футболисти. Следващият мач с Царско село е много удобен да повишим самочувствието си с една победа.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).