Бруно Акрапович: Бяхме по-добри

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
16:55 / 16.02.2020
4591
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович изрази мнение, че неговият тим е бил по-добрият в дербито на Пловдив, което завърши 0:0 в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненският специалист изтъкна и факта, че е трябвало да прави спешни ротации в състава заради многото контузени футболисти.

Ето какво каза Акрапович след края на мача на базата на "канарите":

Винаги е трудно, когато сезонът почва с дерби. Случиха се неща, които не ми харесват - в седмицата преди дербито се контузиха още играчи. Масоеро и Акинсола направиха страхотен двубой, те бяха сред най-добрите на терена. Мисля, че бяхме по-добри в мача.

Трима футболисти на една позиция се контузиха и трябваше да рискувам да пускам Алмейда като дефанзивен халф. Имахме по-добрите положения. Ако Бирсент Карагарен беше опитал да подаде към Анте Аралица, ставаше сигурен гол. При една ситуация Аралица изскочи сам срещу вратаря, но ни спряха атаката заради фаул, какъвто нямаше.

Съжалявам, че не взехме трите точки, но при тази ситуация не беше лесно. Градското дерби винаги е опасно и не искахме да стартираме със загуба. Ако Малембана, Милош Петрович, Петър Витанов и Клапан бяха здрави, със сигурност щяхме да изглеждаме по-добре.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).