Ясен Петров за дербито: Дано остана доволен!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:55 / 16.02.2020
3495
Бившият треньор на пловдивските Ботев и Локомотив Ясен Петров сподели очакванията си за днешното дерби между двата яростни съперника от програмата на първия пролетен кръг на шампионата.

Петров е участвал в съперничеството и като футболист на Ботев и отлично знае какъв е залогът на срещата.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди години, при дебюта си начело на Локомотив, Пловдивският Джанини спечели дербито на Лаута с разгромното 4:0.

"Като първи мач след паузата и зимната подготовка, не очаквам да стане кой знае какъв спектакъл. Всеки ще играе за своята чест и всеки ще излезе с мисъл да не се загуби дербито на старта на пролетния полусезон. Залогът е голям и това ще се отрази. Не все пак се надявам хората на стадиона да останат доволни от видяното. Ще бъде интересно да видим как новите хора в Локомотив ще заместят напусналите - Езе, Жоро Илиев, Ожболт".

"Ботев пък ще е без лидера си Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Ще е любопитно да видим и как двамата треньори са провели подготовката. Дербито е много трудно за прогнозиране. Невинаги отборът във форма печели. Ще наблюдавам срещата като зрител и дано остана доволен от видяното", коментира Петров пред "Тема Спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).