Балтанов: Да не се изхвърляме, но в дербито срещу Локо ще оставим сърцата си на терена

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
11:29 / 01.02.2020
5272
Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов направи интересен коментар относно това дали отборът му е готов за началото на втория дял в шампионата на Първа лига. Напълно естествено, халфът говори и за предстоящото градско дерби с Локомотив.

"Натоварихме доста физически в подготовката, но вече сме готови. Надявам се да продължим добрата ни серия от края на миналия сезон и още срещу отбора на Локомотив да затвърдим добрите впечатления, които оставихме от края на есента", започна коментара си Лъчезар Балтанов.

"Да не се изхвърляме, ще говорим след мача с Локото. Аз лично знам, че отборът ще остави сърцето си на терена за победа. Искам да пожелая на Тошко Неделев бързо възстановяване. Много ще липсва на отбора, но се надявам да направим един хубав мач срещу Локомотив, както за него, така и за всички наши привърженици. Казвам му "горе главата", той е силно момче и ще се оправи", допълни още капитанът на Ботев (Пд).

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че това е първият коментар на Балтанов на тема "дербито с Локомотив" от средата на април миналата година. Тогава халфът "избухна" с изказване, че си пожелава "черно-белите" за съперник във финала за Купата на България, за да се докаже кой е Господар на Пловдив".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).