Божинов: Преговарям с Ботев! Ще е удоволствие да играя с магьосник като Неделев!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
16:01 / 31.01.2020
12612
Валери Божинов изненадващо може да облече екипа на Ботев (Пловдив). В момента нападателят преговаря с ръководството на клуба.

"Ботев (Пд) е интересен проект. Това е голям клуб, институция. Ботев има армия зад гърба си - такава, каквато доста малко отбори имат. Това са феновете. Допада ми стилът на игра, който има Ботев. А и ми харесва това, че имат доста млади момчета, които съм сигурен, че в бъдеще ще са лицето на българския футбол. За мен ще бъда удоволствие да играя с магьосник, какъвто е Тошко Неделев. А и моят приятел Иван Бандаловски също е там", заяви Божинов в интервю за Канал 3.

"Дали ще стане – не мога да кажа. Това е решение на треньора, на спортния директор и на президента. Няма да продължа с отбора на Септември. Политиката на този клуб е съвсем различна, моята политика също е доста различна. Аз обичам футбола – ставам и си лягам с футбола", допълни още бившият национал.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).