Голямо улеснение за феновете на Ботев в дербито срещу Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
14:47 / 30.01.2020
8540
ПФК Ботев Пловдив сключи договор за продажба на билети с Ивентим.БГ ООД, част от CTS Eventim – най-голямата компания в Европа за продажба на билети. Двете страни подписаха контракт за пропуските за домакинските мачове на "канарчетата“.

Билетите за домакинствата на "жълто-черния“ клуб ще бъдат достъпни за феновете на всички каси на Ивентим в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange, а в Пловдив и на касата пред Община Пловдив, касата на Античен театър, Туристически инфомационен център, компекс С.И.Л.А. и др., както и онлайн на www.eventim.bg.

Феновете на Ботев ще могат да купуват билети, както на хартиен носител, така и в електронен вариант. Билетите за феновете на "жълто-черния" клуб ще бъдат налични в Ивентим още от първото домакинство за втория полусезон, съобщиха от Коматево.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че първото домакинство от втория дял е градското дерби с Локомотив, което ще се играе на 16 февруари.

"За нас е привилегия да сключим договор с една от водещите фирми в този бранш. Това решение е с цел улеснение и удобство на нашите привърженици за закупуване на билетите за домакинските мачове на тима. В цялата славна история на нашия клуб публиката на Ботев демонстрира своята безрезервна и страстна подкрепа към тима и привържениците са много важна и неизменна част от нашия клуб“, заяви Асен Караславов - прокурист на ПФК Ботев Пловдив.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).