Известен пловдивски треньор стана методист в ЦСКА 1948

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:15 / 28.01.2020
5422
Известният пловдивски треньор Митко Джоров, който от доста време живее и работи в Германия, вече има нова длъжност в наш клуб. Специалистът бе представен като главен методист в детско-юношеската школа на втородивизионния ЦСКА 1948. Шеф на "червената" академия пък става Тихомир Йосифов.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Митко Джоров беше известно време директор на ДЮШ на Локомотив Пловдив, а освен това е бил треньор в школите на Ботев (Пд), Спартак (Пд) и Берое. В кариерата си той има и един мач начело на Ботев (Пд) в "А" група, когато президент на отбора беше Димитър Христолов.

По наша информация Джоров ще продължи да работи в Германия, но ще изпълнява и дистанционно длъжността на главен методист в ЦСКА 1948.

"Искам да се представя с работата си и тогава феновете на ЦСКА да ме оценят с какво съм допринесъл за школата", заяви Митко Джоров пред клубния сайт на ЦСКА 1948.

"Никога не ми е било идеята да оставам за постоянно в Германия. Работих като директор и методист на няколко школи в страната и отидох в Германия да пробвам да се интегрирам. Да видя какво мога да взема от тях и да го върна в България. Школата на ЦСКА не разполага с методист, а с новият директор на школата Тихомир Йосифов се познаваме, разговаряме. Стигнахме до извода, че можем да бъдем взаимно полезни. За да върви една школа, трябва да има структура, екип. Да има взаимен контрол. И ако не съм имал успехи като методист и директор, то е било заради липсата на коректив. В лицето на Тихомир имам коректив и смятам, че ще покажа на какво съм способен", допълни още пловдивчанинът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).