Феро за преговарялия с Аякс талант: Да избере дали ще става футболист или панаирджийска мечка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
17:18 / 25.01.2020
6169
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов направи доста любопитен коментар, след като неговият тим победи втородивизионния руски ФК Чайка с 3:0. Специалистът коментира контузията на Тодор Неделев, както и ситуацията с младока Никола Илиев, който пропусна първите няколко дни от лагера в Турция заради преговори с Аякс (Амстердам).

"Ситуацията с Тодор Неделев е неприятна. Сега не можем да направим обстойни прегледи. Това ще стане, като се приберем в Пловдив. Дано е малката беля", заяви Феро пред камерата на Спортал.

Ето какво още каза наставникът на "канарите":

Мачът не ми хареса като качество, условията бяха отвратителни. Получи се нервен двубой. Момчетата са още тежки след интензивната работа, която извършихме. С някои действия Андерсон показа, че има много талант. Но тепърва ще преценяме дали ще го привлечем.

Никола Илиев трябва да е тук с главата си, а не да мисли за трансфери. Ако мисли за такива неща, трудно ще се наложи в отбора. Аз съм против той да бъде трансфериран. Виждал съм много по-талантливи от Коко, но са успявали, защото са били лоялни. Сега се спекулира с неговите качества. Той не е спокоен със сигурност.

Ако питате мен, това трябва да се прекрати. Той трябва да избере дали иска да стане футболист или да бъде развеждан като панаирджийска мечка в опит да бъде трансфериран. Не съм разговарял с него, защото когато съм против нещо, няма какво да разговарям. Мътят му главата. Дано да разбере, че качествата му не са безспорни. Той има много да учи и да доказва във футбола.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).