Кметът обеща подкрепа за спортната база на ПУ "Паисий Хилендарски"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:36 / 23.01.2020
1287
Първа среща проведоха кметът на Пловдив Здравко Димитров и новият ректор на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“ проф. Румен Младенов. Двамата обсъдиха бъдещата съвместна работа, както и възможностите за ремонт на някои от университетските имоти. Основен акцент беше поставен на зала "Академик“, която е собственост на ПУ и се намира в непосредствена близост до Колодрума.

Съоръжението може да се ползва освен от студенти, така и от някои от общинските спортни клубове в града, но трябва да бъде основно ремонтирано. Кметът и проф. Младенов съвместно ще потърсят финансиране на ремонтните дейности, които могат да стартират още през пролетта.

Здравко Димитров е възпитаник на университета и бе радушно посрещнат от ръководителя на катедра "Физическо възпитание“ проф. Веселин Маргаритов и от помощник-ректора на университета Румен Киров, които също бяха гости на срещата. Той не скри, че е много горд, че негов възпитаник е избран за кмет на Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).