Локо запазва шестото място след победа над Беласица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:49 / 31.05.2009
5022
Локо запазва шестото си място кръг преди края, след победа като гост на Беласица с 1:2. Точните попадения за "смърфовете" отбелязаха Милан Милутинович и Димитър Илиев.

Без много да се напрягат "смърфовете" загряха за предстоящото дерби с Ботев. "Черно-белите" започнаха по-добре двубоя и поведоха още в 14-та минута. Дани Кики стреля добре, вратарят на домакините изби, но топката попадна в Милутинович, който с хубав и техничен удар откри резултата за 0:1.

След този гол "смърфовете" имаха още една чиста възможност, но върналият се от наказание Дани Кики пропусна от няколко метра да удвои резултата.

Сякаш пловдивчани решиха, след тези начални епизоди на двубоя, че домакините сами ще се победят и значително намалиха оборотите. Това естествено бе наказано от отбора на Беласица. "Комитите" организираха няколко опасни атаки, на няколко пъти техни футболисти оставаха сами срещу Стоян Ставрев, за да се стигне до 40-та минута, когато Мариян Огнянов изравни резултата.

В началото на второто полувреме Локо отново вдигна оборотите за кратко и успя да нанесе нов голов удар. Даксон Да Силва намери по великолепен начин Димитър Илиев в наказателното и за капитанът на "черно-белите" не остана нищо друго, освен да изведе съотборниците си отново напред в резултата.

След това "смърфовете" повториха упражнението от първото полувреме и намалиха оборотите, но играха добре в защита и не допуснаха ново изравняване.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).