Стивън Езе си намери нов отбор, направи изявление към всички в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
09:55 / 22.01.2020
9487
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Стивън Езе вече си има нов отбор, провери Plovdiv24.bg. Централният защитник подписа договор с елитния казахстански тим Тобол. Нигериецът вече се присъедини към лагера на зелено-жълтите в Дубай.

Бранителят обаче се обърна с прочувствени думи към всички в предишния му клуб Локомотив Пловдив.

Ето какво написа Езе в личния си профил в Инстаграм:

Когато започвам пътя от следващата фаза във футболната си кариера, време е да кажа благодаря на всички от ФК Локомотив Пловдив - ръководството, играчите, физиотерапевтите, треньорския екип, персонала на стадиона и всички, които направиха времето ми в клуба запомнящо се! Локомотив ми помогна да израсна като футболист и винаги ще бъда благодарен за това

На нашите фенове - благодаря ви за огромната подкрепа! От времето, когато пристигнах в Пловдив, ме накарахте да се почувствам повече от добре дошъл, развеселявахте ме, окуражавахте ме, заставахте до мен в добрите ми дни и дори в не толкова добрите и винаги ми давахте сили и насърчение да направим всичко възможно на терена!

Вие сте най-добрите фенове в света и никога няма да забравя вашата любезност и ще бъда завинаги благодарен за вашата любов и подкрепа! За сега е Адиос, но Пловдив винаги ще остане в сърцето ми!


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).