Чичо Венци подкара феновете на Ботев заради протестите, намеси и Тодор Живков

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
16:39 / 20.01.2020
18022
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира феновете на Ботев (Пд) и по-конкретно протестите им за довършването на стадиона. Клубният бос се изказа любопитно и относно избора на Димитър Илиев за Футболист на годината.

"Дали феновете на Левски ще подкрепят Васил Божков? Силно се съмнявам. А ако това нещо се случи, ще е прецедент и тогава благодетелите на всички други клубове ще карат феновете да излизат пред Министерски съвет и да искат това или онова! Какъв е ефектът като феновете на Ботев (Пловдив) излизат и искат строеж на "Колежа", а? Тодор Живков го е казал преди много време: "Какво ще решаваш ти, когато нямаш пари!". Вместо да правим протести, да се хващаме здраво за работа", заяви Венци Стефанов пред Спортал.

"Изборът на журналистите за Футболист на годината беше протестен вот срещу Лудогорец. Според мен Антон Недялков заслужаваше най-много наградата, но и вие, журналистите, сте хора и нищо човешко не ви е чуждо - и вие душа носите. Георги Петков заслужаваше най-много да спечели преди една година. Жоро ще остане моралният победител. Никой няма да запомни, че Космонавтчето е бил Футболист на България, защото той заслужаваше да бъде победител, колкото аз заслужавам да ме направят папа", каза още ексцентричният президент на Славия.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).