Той се разви като футболист на "Лаута", а сега му предстои трансфер в Полша

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:02 / 26.12.2019
6623
Развилият се като професионален футболист в Локомотив Пловдив Димитър Велковски е много близо до трансфер в чужбина. Сегашният играч на Славия е на крачка от това да подпише договор с клуб от Полша. Очаква се най-късно до края на седмицата или до 31 декември сделката да бъде осъществена, твърди Блиц.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че 24-годишният Велковски бе привлечен в Локо (Пд) през лятото на 2015 година, когато имаше едва 3 мача в професионалния футбол с екипа на Локо (Сф). Впоследствие той изигра общо 74 двубоя с черно-бялата фланелка, в които отбеляза 1 гол. Димитър Велковски премина в Славия миналия сезон като свободен агент, след като 3-годишният му договор с Локо (Пд) изтече и той не пожела да подпише нов контракт.

Любопитен момент е, че ръководството на Славия вече е намерил негов заместник и това е друг бивш футболист на Локомотив Пловдив - Георги Вълчев. Роденият през 1991 година полузащитник игра през есента за Ботев (Враца).

"Да, Вълчев вече е наш футболист. За Велковски - изчакайте още малко", заяви шефът на "белите" Венци Стефанов, цитиран от Блиц.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).