Дани Кики и Неделев триумфираха на турнир в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:47 / 24.12.2019
6732
Халфовете Дани Кики и Тодор Неделев за пореден път показаха, че на терена може да са вечни съперници, но в живота си остават приятели. Двамата известни футболисти се събраха заедно, за да бъдат съотборници в родния си клуб Ботев 2002, видя Plovdiv24.bg. Техният тим показа класа и спечели коледния турнир на малки вратички, който приключи днес в зала "Оптимум" в Пловдив.

Във финалния мач, ръководен от най-добрия български съдия в момента Георги Кабаков, Ботев 2002 победи отбора на Красавците след изпълнения на дузпи. За победения тим играха бившите футболисти на Ботев Серкан Юсеин и Наско Милев.

Дани Кики пък бе обявен за най-добър футболист на турнира. Любопитно е да се отбележи, че неговият тим игра с бели екипи и черни шорти. Номерата на фланелките обаче бяха в жълт цвят, като единствено деветката на гърба на Кики беше в черно.

В тима на Ботев 2002 личаха имената на още двама футболисти, играли в родната "А" група - вратарят Румен Тинков и Николай Павлов - Хари. Освен това за победителите играха Васил Гуджев, вратарят Стоян Здравков - Бащата, Веселин Филипов и Николай Парнаров.

Сред другите отбори направи впечатление участието на капитана на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов и асът на Локо (Пд) Бирсент Карагарен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).