Стойчо Стоев: Локо трудно ще измести Лудогорец, но може да обърка сметките на ЦСКА и Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:16 / 09.12.2019
4298
Стойчо Стоев през есента бе начело на Лудогорец, а преди това води и тима на Арда. Треньорът коментира днес в актуално студио "Дерби", че едва ли този сезон у нас ще има кой да спре Лудогорец, който уверено върви към поредната си титла във футболното ни първенство.

"Локомотив (Пловдив) играе постоянно, но трудно ще измести Лудогорец. Със сигурност този отбор има възможности и потенциал да обърка сметките на Левски и ЦСКА София. Битката за мястото в първата шестица ще е доста интересна. Сигурни за момента там са отборите на Лудогорец, Левски, ЦСКА София и Локомотив (Пловдив).

Другите две места ще бъдат заети от някои от следващите отбори - Черно море, Берое, Ботев (Пловдив), Славия, Арда. В Кърджали работят доста сериозно, имат цели, които следват и затова ще дойдат и резултатите им. За тях няма да е фатално, ако не са сред първите шест отбора в класирането този сезон", каза Стойчо Стоев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).