Курдов за Миланов: Бърка ме с дядо си! Щях да го разнасям като пръскачка из лозе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
16:05 / 12.11.2019
14563
Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов се почувства засегнат от изказването на Живко Миланов по негов адрес, че "ракията не прощава" и пожела да отговори на капитана на "сините".

"Искам да му кажа някои неща на този хубавец. Във вчерашното изказване не твърдя, че е играл напук на Хубчев. Защото както главният прокурор обича да се изказва "аз само чувам, нищо не твърдя". Просто казах това, което чувам, и то от няколко места. Включително и от левскари. Няма нужда да казвам от кого съм го чул, защото много хора говорят, не мога сега да започна да изреждам сто имена. Този младеж явно ме бърка с дядо си, аз нито пия, нито пуша. И това е известно на всички хора, които ме познават. Но Живко явно не знае", каза Петър Курдов.

"Ако играеше по мое време, щях да го разнасям като пръскачка из лозето. Той няма кураж да ми звънне, а ми отговаря пред медиите", продължи пловдивчанинът.

"Доста хора ми се обадиха да ме поздравят след вчерашното ми изказване - и известни личности, включително и лекари. Той казва, че изреченото от мен щяло да го амбицира, дай боже да е така. Но аз смятам, че Миланов отдавна е свършил с футбола. Защо тези аванти, които му се дават, на други футболисти в Левски не се дават?", добави Курдов, цитиран от Блиц.

"Явно ме бърка с дядо си (б.р. Борислав Михайлов). Да попита него дали пия и пуша. Не виждам с какво толкова се е засегнал от изказването ми. Но щом тръгва да ми отговаря и се засяга, значи има нещо...", каза още бившият нападател от 80-те години.

"Ако има нещо за ракията, да ми се обади. Да провери и да се увери, че наистина не пия. Сериозно се излага с това изказване по мой адрес. Нямам случай в моя съзнателен живот да съм се напивал, никога. Това могат да потвърдят поне сто човека. Така че да не излиза с рогата напред, защото ще си намери майстора", завърши Петър Курдов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).