Фенове на Ботев блокираха "Източен": Клубът е в клинична смърт!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
12:02 / 10.11.2019
24927
Фенове на Ботев (Пд) се събраха днес пред недовършения стадион на бул. "Източен" 10, за да протестират срещу имитацията, наречена "рестарт на строежа", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събирането бе организирано от Обединени фракции "Bultras" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив".

Това става точно 2 месеца и 12 дни, след като официално бе подновено строителството на съоръжението. Оттогава досега обаче свършената работа е твърде малко, а преди няколко дни собственикът на клуба Георги Самуилов в прав текст заяви пред лидерите на агитката, че ще иска прекратяване на концесията.

Бултрасите протестираха и срещу "хората, облечени във власт", които според тях са поели ангажименти за довършването на стадиона, но не ги изпълняват. 

Близо 1000 привърженици на Ботев (Пд ) блокираха за около 30 мин бул. "Източен" пред стадиона и скандираха мощно: "Искаме си Колежа".

"Клубът ни е в клинична смърт! Няма да търпим повече това", обявиха жълто-черните запалянковци.

От бул. "Източен" феновете се насочиха към площада пред Общината, където отново пяха познатие рефрен за "Колежа", но сега придружен със скандирания "Мафия"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).