Двама от Марица пропускат важния мач днес с Калиакра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 20.05.2009
1201
Двама футболисти на Марица със сигурност пропускат важният мач днес между Марица и Калиакра от 26-ия кръг на Източната „Б" група. Халфът Йордан Николов е получил мускулно разтежение в бедрото на една от последните тренировки на отбора и старши треньорът Манол Георгиев е решил да не рискува здравето му. Защитникът Цветан Йотов пък е със спрени състезателни права за една среща и глобен със 125 лева. Наказанието е за натрупани жълти картони, според последното решение на Дисциплинарната комисия на БФС. Мачът е довечера от 18 часа на стадиона в Кършияка и се явява решителен за "жълто-сините" в битката им за оцеляване. Марица ще гони победа на всяка цена за да съхрани шансовете си за професионалния футбол. Двата противника излизат днес при коренно различни позиции в Източната "Б" група, а каварненци по традиция трудно играят при гостуванията си в Пловдив. Калиакра се опитва да догони Нафтекс за второто място, даващо право на бараж, докато Марица е в здрава борба за оставане в "Б"- група.

"Момчетата са мотивирани достатъчно, няма повече място за отстъпление. Ще гоним победа от първата минута на мача", каза Манол Георгиев. Двубоят ще бъде ръководен от един от опитните рефери във втория ни футболен ешелон - Ивайло Стоянов от Петрич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).