Треньорът на Дунав: Отборът се разпада, играчите нямат пари, в безизходица съм!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:24 / 06.11.2019
4676
Положението в Дунав вече е под критичната точка. Играчите са на ръба на оцеляването. Футболистите нямат пари за елементарни битови нужди - гориво, ток, телефон. Това призна треньорът на отбора Людмил Киров.

"Ситуацията е абсурдна. Клубът е оставен на произвола на съдбата. Вече два месеца момчетата не са взимали нито заплати, нито премии. За повечето от тях вече е проблем дори да идват на тренировки, защото живеят извън Русе и пътуват за тренировки. Нямат пари за гориво, за ток, за телефон. Не знам вече какво да им кажа, и аз съм в безизходица", откровен бе наставникът на "драконите", цитиран от Гонг.

Дунав ще изиграе мача с Ботев (Пд) от 13 часа на Градския стадион в Русе, но след това съдбата на отбора е неясна.

"Играчите са професионалисти и имат договори, но са изправени до стената и аз ще ги разбера, ако откажат да тренират от утре. Трябва нещата да се изяснят - иска ли Русе да има отбор в елита или не. Така не може да продължава", допълни още Людмил Киров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).