Феро махна холандците от Ботев, включи четирима младоци в групата за Лудогорец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
21:11 / 18.10.2019
11372
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Лудогорец. Двубоят с "орлите" е в събота от 17:30 часа на базата в Коматево.

В групата за мача със "зелените" попаднаха четирима юноши от формацията до 19 години. Това са Станислав Шопов, Димитър Тонев, Иван Василев и Петър Итов.

Прави впечатление отсъствието на доведените от Желко Петрович холандци Родни Клустър и Филип Ван Арнем, за които Plovdiv24.bg вече написа, че са "сложени на дузпата" от новия наставник на отбора.

В късния следобед ботевистите проведоха занимание на един от естествените терени на клубната база. След края на тренировката "канарчетата" останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Марко Перван, Димитър Тонев, Александър Тонев, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Фернандо Виана, Джонатан Перейра, Иван Василев, Костадин Ничев, Петър Итов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).