Неописуеми емоции на спортния празник в ДГ "Мир"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:59 / 10.10.2019
2675
Истинска забава, неописуеми емоции и много радост донесе спортният празник в ДГ "Мир“ на всички малчугани. С помощта на служители от МВР беше осигурена безопастността при придвижването на децата до Младежкия център на Гребната база. Децата от сърце обичат спортните занимания и доста добре са успели да усвоят всичко, което са учили до момента в сферата на физическото възпитание.

Спортното мероприятието беше организирано така, че да премине под формата на празник, в който децата показаха не само физически умения, но и талант със своите изпълнения на песнички, посветени на спорта, който за децата е не само полезен, но и забавен.

В състезателните игри се включиха не само децата, но и учителите, което за малките участници беше много интересно. Всички игри и състезания, в които малчуганите показаха бързина, смелост и умения, бяха определени според тяхната възраст.

Спортният празник предизвиква искрени емоции не само у децата, но и у учителите. Отговорник за провеждането му е г-жа Десислава Петрова, а в реализацията участваха децата от Първа до Подготвителна група, заедно с техните госпожи и помощник възпитатели.

В края на спортните състезания Гл. експерт ОК Веселина Балджиева поздрави всички дечица за отличното представяне и им пожела да са здрави и усмихнати. Директорът на детската градина Светлана Джаникиян подари на всяка група грамота и топка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).