Акрапович: Влязох в съблекалнята и като чух какво си говорят момчетата, излязох

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
18:20 / 26.09.2019
14780
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че е останал много доволен от играта на своя тим при победата с 3:0 над Балкан (Ботевград) за Купата на България.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя в Ботевград:

"Момчетата направиха това, което бяхме планирали. Успяха да спечелят като отбор. Тези, които играха днес, не загубиха толкова много сили. Контролирахме мача. Противникът даде всичко от себе си, но качеството беше на наша страна. Доволен съм".

"Представиха се всички така, както аз исках. Всеки доказа, че иска да играе. Няма резерви при нас. Искам всеки играч да прави това, което изисквам от него, да търси своя шанс в първите 11. Това са отлични моменти да покажеш своите качества и да си готов за двубоите от следващия кръг. Теренът беше малко труден, но съм доволен от всички, които се раздадоха. Това ми хареса."

"Изобщо не беше трудно да ги мотивирам. Влязох в съблекалнята и ги чух какво говорят помежду си, излязох спокоен. Това, което си казаха, беше достатъчно, за да съм сигурен, че ще излязат достатъчно концентрирани. Нямаше нищо повече какво да им кажа, те сами свършиха работата."

"Много ме радва нашата успеваемост пред гола. Играем добър футбол, създаваме доста шансове. Имаме футболисти като Димитър Илиев, Георги Илиев, Ален Ожболт. Диниш Алмейда вкара втори гол за нас. Искам да не получаваме голове. Това е важно за мен."

"Не исках на такъв терен да пусна Анте Аралица, да го рискувам. Ще го изчакам още малко, иначе той се чувства добре. Мустафа Абдулахи няма проблем с кондицията си, той е над всички. Проблемът е да изгради доверие у колегите си. Днес записа 90 минути. Ще му даваме още шансове."



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).