ФК Миньор: Само заплатата на Неделев е три пъти по-голяма от бюджета на целия ни клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:04 / 25.09.2019
6898
Треньорът на Миньор (Перник) Юрий Васев направи интересно изказване преди днешния сблъсък срещу Ботев (Пловдив). Двубоят от 1/16-финалите на турнира за Купата на България е днес от 16 часа в Перник.

"Не си правим илюзии. Играем срещу един от най-добрите отбори в елита, който миналата година беше финалист за Купата. Излизаме и играем. От този мач можем само да спечелим. Момчетата трябва да си сверят часовниците с отбор от елита, да видят какво е нивото. Ботев е фаворит, по-добър отбор, това е ясно. Има няколко чужденци. Там само заплатата на Тошко Неделев е двойно или тройно колкото бюджета на целия ни клуб. Но излизаме и играем 11 на 11 като равни с равни", заяви наставникът на "чуковете" Юрий Васев.

"Дано да имат самочувствие нашите момчета. Това им говорим, че няма от какво да се притесняват и да направят един добър мач. Пък каквото сабя покаже. Ако от Ботев ни подценят, ще берат ядове, но не мисля, че ще го направят. Важно е да направим един хубав празник за хората, които ще дойдат на стадиона", допълни още Васев, цитиран от "Меридиан мач".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).