Детектор на лъжата в Ботев или на страха

Автор: Любомир Минчев
Коментари (6)
13:12 / 17.09.2019
6986
В Ботев продължават да обясняват, че подлагането на детектор на лъжата е обичайна практика и няма нищо подозрително в действията на ръководството. Така било в някои световни фирми, така било и в структурата на Георги Самуилов. Ако не с друго, треньорът Желко Петрович ще се запомни, че отказа да бъде разпитван на детектора.

Той каза, че е почтен човек и няма какво да крие. Всъщност, така Желко каза, че шефовете търсят непочтените хора в клуба. При нас има лъжци, казват от ръководството и искат потвърждение от детектора.

Това трябваше да кажат тези, които сега мънкат пред камерите, че нищо необичайно не се случва. Напротив, съвсем необичайно е. Направиха го в Черно море, но казаха причината – съмнение за конкретен мач. В Ботев ги страх да кажат защо използват детектора, какво търсят.

Ако има детектор на страха и шефовете минат през него, всичко ще лъсне. Става все по-очевидно, че не играчите крият нещо, а началниците им. А това съвсем не е почтено от тяхна страна. С детектора на лъжата няма да открият нищо, освен да бъде доказано, че им липсва смелост да управляват клуб като Ботев.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).