Вдигнаха Бадема на крака за мача на Марица с Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 09.05.2009
1456
Нападателят на Марица Емил Стоев се завръща в състава на "жълто-сините", след като лекарският щаб в Кършияка направи всичко възможно да го вдигне на крака за тежкото гостуване на абсолютния лидер Берое.

Бадема, който бе разтегнал мускул преди 10 дни, бе включен в групата за днешния мач. Срещата е от поредния 24-и кръг в Източната „Б" група и започва в 18 часа на градския стадион под Аязмото.

Освен Стоев, в състава на маричани се връща и опитният Камен Апостолов, който изтърпя наказанието си на БФС от 2 мача за натрупани жълти картони. Иван Димов, Стефан Учиков и Теодор Скорчев, които също страдат от различни болежки, ще бъдат на линия.

Други двама футболисти на Марица обаче със сигурност пропускат мача с Берое. Станислав Маламов получи мускулно разтежение и травмата ще го остави в Пловдив. Йордан Николов пък е с вирусна инфекция. Грипът, който лепна халфа отшумява, но той все още е отпаднал физически, а и не е тренирал достатъчно през седмицата, казаха от лекарския щаб.

В групата за Стара Загора старши треньорът Манол Георгиев включи трима юноши - юношеския национал Петър Иванов, Божидар Василев и Амет Стоянов.

Главен рефер на двубоя ще бъде Иван Кирилов, а негови помощници - Димитър Димитров и Александър Атанасов, реши Съдийската комисия към Българския футболен съюз. И тримата са от Варна. За четвърти арбитър пък е определен Недялко Киров от Ямбол.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).