Чавдар Цветков каза как Локо може да спечели дербито

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:20 / 29.08.2019
3111
Легендата на родния футбол Чавдар Цветков, който в момента е консултант на собственика на Локомотив Христо Крушарски, коментира предстоящото градско дерби с Ботев, което е в събота от 18 часа на Лаута.

"Каквото и да се коментира в медиите, ние знаем, че не сме фаворите в този мач. В такива дербита няма как да спечелиш само защото някой те оценява, че си по-добър. "Битката ще е от първата до последната минута", заяви Чаво, цитиран от "Меридиан мач".

"Ботев е много опасен отбор и с Тодор Неделев, но и без него. Аз лично искам да видят от нашия отбор желанието и хъса, които винаги са се харесвали на феновете. Имаме своите аргументи, но за да спечелим мача, трябва момчетата да се изпотят здраво и да тичат много от първата до последната минута", допълни още бившият спортен директор на Локо Чавдар Цветков.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).