Самуилов с много важни подробности за стадиона - пари, срокове и промени в проекта

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
13:30 / 28.08.2019
13365
Георги Самуилов коментира пред репортер на Plovdiv24.bg рестарта на" Колежа". Ето какво каза финансовият благодетел на футболен клуб Ботев Пловдив: "Разбира се, че съм щастлив. Нека да започнем, има много неща, които да се доизяснят. Грубия строеж, тоест затварянето на стадиона, ще го завършим за срок от 4 до 6 месеца, ако позволява времето.

Ако не - по Коледа ще направим една почивка от 20 декември до 10 януари например, а после продължаваме. Има си договори, всичко е подписано. Проектът е ревизиран, ще има някои леки подобрения, по-добри версии на определени оборудвания.

Има много неща, които са неясни - промяна на осветлението и други. Най-вероятно ще поискаме удължаване на срока за строителство. Към момента не мога да дам точна дата за откриване на готовото съоръжение. Всяко начало започва с малка крачка - сега започваме с наши средства, не сме кандидатствали за финансиране от Фонда на фондовете. Прогнозната сума за стадиона е около 25 милиона лева".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).