Трагедия разтърси настоящ голмайстор на отбор от Първа лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:00 / 26.08.2019
4356
Трагедия застигна бившия играч на Левски, Пирин (Благоевград), Черноморец (Бс), Черно море и настоящ голмайстор на Етър Даниел Младенов. Баща му Венцислав, който е дългогодишен спасител, се удави във водите на язовир Дренов дол.

Инцидентът се случил в неделя, когато Венцислав отива с приятели на язовира край Кюстендил. Той изчезва около 15:30 часа, а компанията му веднага подава сигнал на 112.

"Хората не са видели да се дави, просто изведнъж мъжът е изчезнал от погледа им. Линейката е пристигнала буквално 5 минути след подаването на сигнала, но от Венцислав е нямало и следа“, коментираха полицаи, които са извършили оглед в района. Чак в понеделник водолази от ГДБПЗН успяха да извадят тялото на Венцислав. 

"Трупът е закаран за аутопсия. Едва след това ще стане ясна причината за смъртта. Възможно е да му е прилошало, но към момента можем само да гадаем“, коментира и говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка пред "Монитор".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).