Венци Стефанов: Онзи горе гледа! Бави, но не забравя!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:14 / 06.08.2019
5592
Президентът на Славия Венци Стефанов бе доста афектиран, след като разбра, че Дисциплинарната комисия към БФС не е наказала подобаващо Черно море. Според ексцентричният бос един от ръководителите на "моряците" - Ерджан Шабан, е ударил футболиста на "белите" Емил Виячки в тунела след нулевото равенство в петък.

"Омръзна ми от несправедливости, от подлоги! Докато има такива хора, изстъпленията по българските терени ще продължават. Всички отлично знаят за какво става въпрос на "Тича". Там е като чумата по прасетата. Жалко за хората от Дисциплинарната комисия, жалко за морала, жалко за всичко, което би било добро за българския футбол. Не може към едни да бъдеш строг и взискателен, а за други не. Аз като казах нещо за съдията миналия сезон ме глобиха 11 000 лева, а за тези, които правят побоища вече 20 години на този стадион, си мълчим и си затваряме очите. Но онзи горе гледа. Бави, но не забравя! Аз вярвам единствено на него", избухна Венцеслав Стефанов, цитиран от Блиц.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).