Акрапович в отговор на Plovdiv24.bg: Всеки ден ми казват, че не ставам за треньор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
14:03 / 02.07.2019
6170
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че отборът му не е на 100 процента готов за утрешния мач за Суперкупата на България срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят е в сряда от 20,30 часа на националния стадион "Васил Левски"

"След като сме се класирали за този финал за Суперкупата, ще искаме и да го спечелим. На този етап със сигурност не сме подготвени на 100 процента - както ние, така и противникът. Но ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин", заяви босненският специалист на днешната си пресконференция на Лаута.

"Няма треньор, който да е доволен от селекцията, защото винаги ще иска още качествени футболисти. Нашата селекция още не е завършена и е възможно да привлечем и други играчи", допълни Акрапович.

Той коментира по интересен начин факта, че от английския Шефилд Уензди са освободили Ияд Хамуд заради ниския му ръст.

"В Европа гледат на тези неща и не искат да рискуват много. Преди синът ми да отиде да играе в Италия, първото нещо, което ме питаха, е колко е висок. Аз гледам по друг начин на нещата. Напълно възможно е малък на ръст футболист, какъвто е Меси, да направи чудеса във футбола. Може и да се греши фатално. Преди години Хайдук (Сплит) освободи Лука Модрич с мотива, че не става за голям футбол, защото е нисък. Много опасно е за треньорите да кажат за някой, че не става. Между другото, за мен също казаха, че не ставам, когато бях на 18 години. Но пък след това играх в Бундеслигата и в националния отбор на Босна", припомни си Бруно Акрапович.

Plovdiv24.bg му зададе въпрос дали в тази връзка някой му е казвал, че той не става и за треньор. "Всеки ден ми казват, че не ставам за треньор", отговори с усмивка наставникът на Локомотив.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Акрапович!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).