Гергов: Няма преговори с Христолов, Ботев е в прекалено тежко финансово състояние

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:50 / 27.04.2009
6881
Не съм се срещал и не виждам смисъл да се срещам с Димитър Христолов при това положение, в което е Ботев. Това заяви бизнесменът Георги Гергов. Той и собственикът на Ботев Димитър Христолов се бяха споразумели днес да се срещнат и да разговарят за бъдещето на клуба и евентуалната му продажба. Първата си среща те проведоха миналия петък по молба на Димитър Христолов. Георги Гергов отмени срещата, насрочена за днес с мотива, че финансовото състояние на Ботев е много тежко и трудно някой би се съгласил да поеме клуба и да го издържа.

Дълговате на Ботев надхърлят два милиона лева, като най-големи са към Националната агенция за приходите. До 29 април клубът трябва да плати на БФС 41 000 лева дължими глоби. Ако това не стане, от Българския футболен съюз няма да пратят съдии за следващия домакински мач на "канарчетатата" със Спартак (Варна) и те ще го загубят служебно.

 

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).