Ботев няма намерение да разтрогне договора на Васил Шопов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:27 / 22.06.2019
6776
От Ботев (Пловдив) нямат намерение да разтрогнат договора си с халфа Васил Шопов. Самият футболист иска да напусне "жълто-черните" и да продължи кариерата си на друго място.

Той е изтъкнал пред ръководството, че иска да си тръгне поради семейни причини. От Ботев обаче подозират, че Шопов е разбрал, че не влиза в плановете на новия треньор Желко Петрович, който си доведе двама холандци за халфовата линия, и иска да смени обстановката. Шопов е правил няколко опита в последните дни да разтрогне договора си с пловдивчани по взаимно съгласие, но от клуба не са съгласни да го направят, пише "Меридиан мач".

Говори се, че към Васил Шопов има интерес от новаците Арда и Царско село, така че той има варианти за продължаване на кариерата си. Ботев обаче ще иска трансферна сума за халфа си от новия му клуб.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).