Локо с бронз и голмайсторски приз от турнира "Зелен Бургас 2019"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:19 / 10.06.2019
1705
С много футболни емоции, оспорвани двубои и детски усмивки премина първото издание на турнира за деца, родени през 2010 г., организиран от Нефтохимик - "ЗЕЛЕН БУРГАС 2019“. В състезанието на спортен център "Изгрев“, се впуснаха шест отбора - Локомотив /Пловдив/, Асеновец /Асеновград/, Вихър /Айтос/ и бургаските Нефтохимик, Черноморец и Звездичка.

Златната купа от турнира остана в Нефтохимик, защото бе заслужена от малките шампиони на "зелената“ школа, които се представиха отлично като домакини. Възпитаниците на Венелин Петков записаха равенство на финала с тима на Звездичка, което класира "звездичките“ на почетното второ място. Бронзовата купа пък отиде при отбора на Локомотив /Пловдив/.

Участниците бяха наградени от общинския съветник Антон Берданков и председателя на национално движение "Младежки глас“ Тодор Йосифов. Освен купи и медали за победителите, всички деца получиха грамоти за участие, а четирима от най-отличилите се футболисти получиха индивидуални награди.

В категория "Голмайстор на турнира“ бе отличен Денис Караначев от Локомотив (Пд), призът за "Най-добър вратар“ отиде при Перке Неджеб от тима на Асеновец, "Най-добър защитник“ стана Матей Лазаров от Звездичка, а наградата "Най-полезен играч“ си подели отборът на Нефтохимик.

Нефтохимик благодари на всички деца, треньори, ръководители и родители, които станаха част от футболния празник и положиха началото на една традиция.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).