Бивш любимец от Лаута се раздели с Ботев (Гълъбово)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:29 / 04.06.2019
4884
Ботев (Гълъбово) се раздели по взаимно съгласие с четирима футболисти – вратарят Пламен Колев, който отива в Нефтохимик, защитникът Красимир Здравков, халфът Милен Митев и нападателят Рангел Абушев - Рони.

Абушев направи най-силните мачове в кариерата си, когато играеше за родния Локомотив. Той блесна с два гола в пловдивското дерби срещу Ботев, завършило 2:2 на Лаута.

През настоящия сезон Рангел Абушев отбеляза 7 гола за Ботев (Гълъбово), припомня Plovdiv24.bg. По наша информация нападателят сам е пожелал да напусне тима.

Таранът Методи Костов ще остане в Гълъбово и през следващия сезон. Освен него, нов договор подписа и крилото Иван Винков.

Засега в Ботев има само един нов футболист и това е Димитър Трайков, който се завръща от Миньор (Раднево), съобщава novsport.com. Интересното е, че през есента на 2015 г. той беше част от Парма, който по онова време беше в четвърта дивизия.

Говори се с Берое за привличането на двама или трима от най-перспективните юноши.

Тимът ще започне подготовка за новия сезон на 10 юни. Уговорени са 4 контроли – с Локо (ГО), Нефтохимик, Арда и Поморие.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).