Ето кои са призьорите във футболния турнир "Живей истински" в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:21 / 30.05.2019
4071
След оспорвана игра учениците от ПГСАГ "Арх. Камен Петков“ грабнаха купата на деветия пореден футболен турнир на Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно – информационен център, Пловдив. Второто място заеха възпитаниците от СУ "Христо Г. Данов“, третото – от СУ "Найден Геров“, и четвъртото - от ЕГ "Иван Вазов“.

Допълнителни индивидуални награди получиха състезателите в категориите голмайстор, полузащитник, защитник и вратар на турнира. Титлите връчиха директорът на Дирекция "Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински и Атанас Пашев – и двамата легенди на Ботев Пловдив.

Специален гост на събитието бе и зам.-кметът по спорт Георги Титюков, който пожела на младежите спортсменство и успех.

В надпреварата, състояла се на игрищата на Младежкия център, участие взеха общо 8 пловдивски училища – ЕГ "Иван Вазов“, ПГСАГ "Арх. Камен Петков“, ПГМТ "Цветан Лазаров“, СУ "Найден Геров“, ПГЕЕ, СУ "Пейо Яворов“, ПГБТ и СУ "Христо Г. Данов“.

Мини-футболният турнир се провежда под надслов: "Живей истински!". Инициативата е част от годишната кампания: "Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!" и се реализира под патронажа на кмета на Пловдив Иван Тотев. Футболният турнир се проведе и с любезното съдействие на Председателя на ЗС на БФС-Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).